keskiviikko 1. tammikuuta 2014

# 37 kaikkea mitä tulee tapahtumaan!

Hellou. Kuten moni onkin jo huomannut en ole tänne aikoihin mitään postannut,syy siihen on että olen ollut todella laiska enkä oikeen ole keksinyt mitä kirjoittaa mutta nyt siihen on tulossa muutos sillä muutan koko blogin uuteen uskoon elikkä nimi,ulkoasu,banneri ja postaukisa vähintään 2-3 kertaa viikossa!
Lauantaina (28.12) minulla oli Rosalin kouluvalmennus,siitä tulossa my day postaus heti kun olen ladannut sen youtubeen,menin Lulalla ja se meni oikein kivasti.Siitä sitten lisää siinä videolla.
Pari viikkoa taaksepäin treenattiin väinö nimisen kolme vuotiaan ponskin kanssa että
miltä tuntuu kun on ratsastaja selän päällä en siis istunut siellä vaan makasin mahallani sen selän päällä ja titta talutti sitä,väinö ei reakoinut mitenkään kummoisesti vaan otti ihan rauhassa.
Joulu sujui mukavasti ja lahjoja tuli ja paljon samoin vuoden viimeinen päivä meni hyvin rakkettien ja tortilloiden kanssa :DD 
Mutta lataan piakkoin sen my dayn tänne mutta nyt alan muuttaa blogiani (osote pysyy kuitenkin samana vaikka nimi vaihtuu) ainiin ja nyt on sitten tullut yli 10 lukijaa täyteen kiitos teille ja toivottavasti jatkatte blogini seuraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti